Titulní strana - Pobyty - Badinka 2006

Pobyty - archiv

19. 8. - 26. 8. 2006
Penzion Badinka, Svojanov u Moravské Třebové

Klub Pohoda Svitavy opět přichystal pro děti se zdravotním postižením a jejich rodiny „Týdenní rehabilitační pobyt, který se uskutečnil od 19. 8. - 26. 8. 2006 v Penzionu Badinka ve Svojanově u Moravské Třebové.

Celý pobyt byl zaměřen na celkovou rehabilitaci (perličkové koupele na nohy, míčkování, cvičení na rehabilitačním míči, hipoterapie, skupinové rehabilitační cvičení, plavání za nutné pomoci rodičů) vše pod vedením našich zkušených fyzioterapeutek z rehabilitace paní Jitky Patočkové, která je našim dlouholetým odborným garantem klubu a rehabilitačních pobytů.

Významné byly i volno časové aktivity dětí, jako jsou hry, rozvoj jemné a hrubé motoriky. Všechny tyto činnosti jsme přizpůsobili tak, aby byly vhodné pro všechny děti. Snažíme se o to, aby jim nebránilo ve společné aktivitě jejich rozdílné zdravotní postižení. S těmito činnostmi nám velice pomáhaly slečny asistentky, které s námi již po šesté prožili týden plný smíchu, energie, citů, splínů a velkých emocí. Jsou pro nás oporou, které si velice vážíme.

Každým rokem se ukazuje, že velmi důležitá je i náplň pro rodiče. Máme pocit, že rodiče čerpají jeden od druhého potřebnou energii, informace a poznatky. A tím, že je jim umožněno absolvovat tento pobyt, je jejich život, který je naplněn péčí o zdravotně postižené dítě určitě bohatší a to je i náš cíl.

Opět byl také zajištěn program přednášek o novinkách v oblasti sociální, nový zákon o sociálních službách, který nabyl platnosti 1.1.2007, dále ukázky rehabilitačních metod, kompenzačních pomůcek a spousta dalších informací.



KONTAKT
Gruzínská č.1912/10
tel.: 604 607 618
e-mail: klub@pohoda-svitavy.cz

IČ: 43508952
bankovní spojení: ČSOB pobočka Svitavy
č.ú.: 170111109/0300

Caracal © 2006-2011