Titulní strana - Pobyty - Badinka 2008

Pobyty - archiv

16. 8. - 23. 8. 2008
Penzion Badinka, Svojanov u Moravské Třebové

Devátý Rehabilitační pobyt pro děti se zdravotním postižením a jejich rodiny BADINKA 2008

V sobotu 16. srpna se sjeli do Svojanova u Borušova do Penzionu Badinka již po deváté rodiny, které pečují o děti s těžkým zdravotním postižením.

Letošní pobyt byl velmi výjimečný. Celý týden jsme byli na návštěvě v lese Řáholci u Rumcajse, Manky, Cipíska a samozřejmě nechyběl ani Knížepán.

Pohádkové postavičky nás provázeli programem, který obsahoval rehabilitační cvičení, plavání ve vyhřívaném bazénu a rekreační jízdu na koni. Koně jsme měli ustájené přímo u penzionu, díky panu Vladimíru Lajdovi, který je dovezl ze stájí, které má ve Velenově u Boskovic. Pan Lajda obohatil program našeho pobytu o besedu a ukázku Přirozené komunikace člověka a koně, dále o ukázku Vycvičenosti a přiježděnosti westernového koně a o večerní ohňovou show "Kůň a oheň".

Děti měli opět připraven bohatý program pro volný čas. Tvořivé dílny měly náplň velmi rozmanitou, například si na památku barvami na textil pomalovali trička, nechyběl keramický kruh a spousta dalších krásných výtvarných činností. Úspěšně proběhla Noční slavnost v lese Řáholci a velká hra s Rumcajsem. Nezapomněli jsme ani na speciální program pro rodiče, který obsahoval sociálně-právní poradenství, předváděcí akci firmy, která na našem trhu prodává rehabilitační a kompenzační pomůcky.

Všechno to krásné se mohlo uskutečnit jen díky Kolovratské sbírce, sponzorským darům, které darovali firmy i fyzické osoby v rámci akce "Pohoda v Kolovratech", příspěvku z rozpočtu Města Svitavy, dotace Ministerstva zdravotnictví a dále pak díky našim novým dárcům, reklamním partnerům, stálým sponzorům, dobrodincům a báječným přátelům, kterých si za jejich dlouholetou podporu velice vážíme.

Děkujeme všem, kdo nám pomáháte.

Martina Čížková
Předsedkyně ARPZPD v ČR, Klub Pohoda Svitavy



KONTAKT
Gruzínská č.1912/10
tel.: 604 607 618
e-mail: klub@pohoda-svitavy.cz

IČ: 43508952
bankovní spojení: ČSOB pobočka Svitavy
č.ú.: 170111109/0300

Caracal © 2006-2011